BenFit


Wat is BenFit ?

BenFit is een lifestyle programma. Het is bedoeld voor mensen die zich niet fit voelen, overgewicht hebben of uit balans zijn. Tijdens het programma besteed je aandacht aan jezelf, je lichaam, gevoel en gezondheid. Je gaat op zoek naar een blijvende oplossing. Samen met jou BenFit coach ga je werken aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een gesprek en je krijgt recepten mee die specifiek voor jou worden samengesteld. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten. Dit zorgt voor een slanker lichaam, een blijvend gezond gewicht en energie voor 10!

 
 

BenFit -Basis

Ben je al eens afgevallen? En weer aangekomen? 

Maak nu voorgoed een einde aan het jojo-en. Leer realistische doelen te stellen en bespreek je voortgang wekelijks met jouw BenFit coach. Leer wat een gezond voedingspatroon is en werk naar een fit, slank maar bovenal gezond lichaam toe. 

BenFit -Uit de Ban van Emotie-eten

Ben je naast het BenFit traject op zoek naar een krachtige oplossing om je haat-liefde verhouding met eten definitief te doorbreken?

Grijp jij vaak naar eten als je onrustig, moe, verveeld, onzeker, verdrietig boos of angstig bent? Of beloon je jezelf vaak met eten na een lange dag, terwijl je eigenlijk weet dat dit niet goed voor je is? Als dit herkenbaar is voor je, is de kans groot dat jij een emotie-eter bent. Eigenlijk weet je wel wat een gezond eetpatroon is, maar toch gaat het mis.


Wil jij dit eindelijk leren doorbreken? Ga dan stap voor stap leren hoe je kunt omgaan met gedachten en gevoelens die van invloed zijn op je eetgedrag. We zullen gaan onderzoeken hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten kunt krijgen en we gaan opzoek naar wat goed voor jou voelt en wat jou werkelijke behoeften zijn.


BenFit -Mindful Afslanken

Wanneer je iets lekkers ziet, steek je het dan vaak gedachteloos naar binnen? Grote kans dat je op de automatische pilot eet. Vreemd is dit niet, want slechts 5% van ons gedrag komt bewust tot stand, onze overige gedragingen (maar liefst 95%) komt dus onbewust tot stand. Geen wonder dat je vaak niet eens precies door hebt wat je allemaal gegeten hebt. Het besef komt pas achteraf. Om slank, fit en gezond te zijn zal ook het gewoontegedrag, dat onbewuste eten, aangepakt moeten worden. 

 

Wil je een harmonieuze relatie met eten ontwikkelen en blijvend resultaat behouden? Kies dan naast het BenFit traject voor Mindful Afslanken. Door middel van Mindfulness leert je om te luisteren naar jouw eigen lichaam, om te ontdekken wanneer je op de automatische pilot schiet. Je leert je gedachten en gevoelens te herkennen én te accepteren zodat jij definitief jouw gewoonte-patroon met eten weet te veranderen!