LEZING BOOST YOUR HEALTH door Erik-Alexander Richter

Iedereen wil oud worden, niemand wil oud zijn. Oud zijn staat vaak gelijk aan ziek zijn en ongemak ervaren. Oud worden hoeft geen probleem te zijn en kan zonder noemenswaardige klachten of chronische problemen. Dan is er pas echt sprake van 'geleefde tijd'! Welke aspecten hebben we zelf in de hand? Hoe kunnen we controle uitoefenen op het proces?

Beweging is een must om vitaal te blijven. Maar ook voeding en suppletie spelen een belangrijke rol in ons preventieve programma. Veel problemen lijken aanleg maar niets is minder waar. Hoe verlaag je het risico op hart- en vaatziekten met 90%? Is dementie te voorkomen? En diabetes? Waarom ben ik zo vaak vermoeid?  

Waarom val ik zo moeilijk af? Ik eet toch gezond? Waarom werken behandelingen bij mij minder goed? Welk verband zit er tussen een niet goed functionerende darm en mogelijke (huid-)klachten? Of tussen huidveroudering en voeding? Hoe kan ik mijn darmen reinigen en met voeding en speciale suppletie mijn acne, rosacea, eczeem, droge huid, huidverslapping enz. beïnvloeden? Wat is eigenlijk goede voeding en wat doet dit voor je huid? Op deze en andere vragen krijg je een duidelijk antwoord tijdens ons event:


BOOST YOUR HEALTH

woensdag 12 december 2018
aanvang 18.30 uur

locatie BodyDesignGroup Maastricht

Lezing door Erik-Alexander Richter (Klinisch Psychisch Neuro Immunoloog)

Erik-Alexander is een inspirerend persoon en kan als geen ander uitleggen dat gezondheid en vitaliteit grotendeels afhangen van het maken van de juiste keuzes.

Meld je aan via info@bodydesigngroup.nl. Vol=vol!