VET WEG MASSEREN EN BLOEDVATEN HERSTELLEN DOOR MANUELE TECHNIEK?

VET WEG MASSEREN EN BLOEDVATEN HERSTELLEN DOOR MANUELE TECHNIEK?!

De Quadrivas Therapy is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. De methode werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend.

Hieronder een verslag van een client die een Quadrivas rugmassage onderging bij BodyDesignGroup.

"ik laat me regelmatig masseren maar had nog nooit van deze therapie gehoord. Ik verwachtte zeker geen lieflijke effleurages zoals in een wellnesscenter, maar oei, dit doet pijn!  Chayenne, de jongedame die me masseert, spoort direct mijn blokkades op. Ik doe veel beeldschermwerk en zit behoorlijk vast in de schouders , nek en bovenrug. Met verschillende technieken worden mijn blokkades los gemasseerd en ik merk dat de pijn geleidelijk afneemt. Er ontstaat heel veel warmte en dat voelt goed. Maar niet voor lang! Mijn 'lovehandles' komen aan bod. Zo zeg, nooit geweten dat het masseren van vetweefsel zo pijnlijk kan zijn! Blijkbaar is mijn doorbloeding op die plek niet goed, zegt de masseuse en kan ik daardoor op die plek moeilijk afvallen. Ik dacht alles gehad te hebben, tot mijn onderrug rondom het heiligbeen onder handen wordt genomen. Nou, deze plek is nog pijnlijker dan de rest! "Werk aan de winkel", zegt Chayenne, mijn onderrug voelt aan als 'chaos', zegt ze. Wat opvalt is dat mijn onderrug steeds warmer aanvoelt en dat werkt enorm ontspannend en pijnverlichtend. Aan het eind van de massage merk ik dat ik van top tot teen gloei, ik lijk wel een straalkacheltje. Chayenne zegt dat het morgen beurs kan aanvoelen. Als ik naar buiten loop merk ik dat ik barst van de energie. Ik voel me herboren! Ondanks de kou buiten heb ik het de rest van de dag heel lekker warm gehad. Ook mijn 'lovehandles', handen en voeten, die normaal heel koud aanvoelen, zijn de hele avond lekker warm. De volgende dag voelt het allemaal wat beurs aan, maar het was het waard! Ik kan deze massage aan iedereen aanbevelen, want het doet enorm goed! "

QUADRIVAS MASSAGE
www.bodydesigngroup.nl
info@bodydesigngroup.nl