CELLULITE


Nieuwsgierig hoe je jouw droomlichaam kunt realiseren? Wij hebben een breed pakket aan mogelijkheden, geschikt voor ieder budget. Wil je cellulite verminderen en je huid verstevigen? Of heb je lymfe- of lipoedeemklachten?  Boek een intake "lichaam" en wij laten je alles zien en zullen je een passend advies geven. 

Maak een afspraak op een tijdstip dat het jou gelegen komt. 

 

Behandelen

Onthoud dat alle vormen van cellulite moeilijk te verminderen zijn. Een lichte vorm van cellulite is in bepaalde mate te behandelen: het weefsel is nog stevig en de cellulite wordt alleen zichtbaar als je in de huid knijpt. Wanneer de stofwisseling van de huid verstoord is, vraagt cellulite om een speciale behandeling door een specialist. De meest natuurlijke manier om je huidstructuur te verbeteren is LPG endermology. Wij werken met het allernieuwste type: de Alliance. Deze mechanische bindweefselmassage is zeer effectief bij cellulite, maar werkt ook liftend en verstevigend. Perfect in combinatie met de veelbelovende, nieuwe therapie cryolipolyse. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor kou, door het gebruik van kou tijdens de behandeling kunnen de vetcellen worden vernietigd. Nog meer resultaat in combinatie met de Body Drain Ballancer.

Een combinatie van bioslimming wrap of infrared wrap en LPG endormologie (lipomassage) kan helpen bij het opheffen van verklevingen, verslapping en om de zichtbare cellulite te verminderen.  


Wat kan ik zelf doen?

Het matigen van alcoholgebruik en het verminderen van stress kan helpen. Eventueel kun je overwegen om te stoppen met de pil om zo je hormonen te controleren. Stop met (teveel) suikers eten en vermijd bewerkte voeding. Gezond eten en op een stabiel gezond gewicht blijven is belangrijk, daar helpen wij je graag bij en kunnen wij je in coachen. Ook met gerichte bewegingsprogramma's. Maak ook gebruik van de  Anti-Cellulite Body Cups om verklevingen gemakkelijk los te masseren en smeer het daarna in met een verstevigende en slimmingcreme zoals de Bye Bye Cellulite. Of draag onze Shaping Pants die je huid zacht masseren en een drainerende werking hebben.


Tip:

Plan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in. Tijdens deze "intake lichaam" krijg je uitleg over de methoden, wordt je gemeten en we plannen indien gewenst je sessies samen in.