ByeByeCellulite 

De eerste creme die echt werkt! Nu ook in Nederland. In Duitsland is ByeByeCellulite al 3 jaar het best verkochte product en ook in Nederland is dit product booming, Zet je scepsis opzij en kom gratis testen. Al na 4 uurtjes zie je de eerste effecten, maar ook bij langer gebruik zullen je benen steeds mooier worden!  


Wil je een beter figuur? Zoek dan niet langer naar een sportschool! Want plaatselijk afslanken kan ook op een andere manier. Ons gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat jij je doel bereikt. Op een comfortabele manier krijg jij je droomfiguur (terug) en tegelijkertijd kun je bij ons heerlijk ontspannen. Afslanken, plaatselijk vet aanpakken, cellulite verminderen en een strakkere huid? Klinkt dat goed? 

Wij beschikken over de meest innovatieve apparatuur: Coldsculpting met EMS (8 zones) voor volumeverlies, LPG Alliance voor contourverbetering, cellulitevermindering en een strakkere huid, Bodystyler Slimyonik Air om je lymfesysteem en je vetverbranding te stimuleren. Kom gerust samen met je partner of vriend(in), want wij beschikken over dubbele apparatuur.


BODY ON FLEEK: MEER VOOR MINDER GELD! Wil je ECHT verschil maken? Kies dan voor een Body on Fleek pakket: meer behandelingen voor minder geld! Met onze Body on Fleek pakketten heb je optimale flexibiliteit. Je bepaalt zelf welke behandeling je wilt en wanneer. Je betaalt per maand en profiteert van een lagere behandelprijs. Bovendien krijg je gratis voedingsadviezen, metingen, wegingen en persoonlijke begeleiding. Uiteraard adviseren wij hoe je je pakket het beste kunt samenstellen zodat je tot een optimaal resultaat komt. Kies nu voor een Body on Fleek pakket, dan trakteren wij je op een gratis skin behandeling in onze salon! Wij laten je (weer) stralen!!! Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een gratis intakegesprek met rondleiding. 


BENVITAAL: KORTING VIA JE WERKGEVER Wist je dat je tot 50% korting krijgt als je je Body on Fleek pakket via je werkgever laat lopen? Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden tijdens je intakegesprek. LIPOEDEEM Heb je last van cellulite en is je bovenlichaam 1 tot 2 kledingmaten slanker dan je onderlichaam? Worden je benen niet slanker ondanks intensief sporten en voedingsaanpassingen? Heb je snel last van blauwe plekken? Heb je pijnlijke benen? Zomaar een aantal vragen die aan bod komen tijdens een intake. Soms is er namelijk meer aan de hand. Mogelijk is bij jou sprake van lipoedeem: een aandoening in de aanmaak van vetcellen. Natuurlijk is zo’n diagnose niet fijn. Maar gelukkig kunnen wij met onze kennis en mogelijkheden een hoop voor je betekenen. Ook jij kunt slankere en egalere benen krijgen, je klachten beperken en leren hoe je met een gezonde levensstijl het proces kunt beïnvloeden. Onze integrale aanpak laat jou weer blij zijn met jezelf!

 

BEHANDELEN

Onthoud dat alle vormen van cellulite moeilijk te verminderen zijn. Een lichte vorm van cellulite is in bepaalde mate te behandelen: het weefsel is nog stevig en de cellulite wordt alleen zichtbaar als je in de huid knijpt. Wanneer de stofwisseling van de huid verstoord is, vraagt cellulite om een speciale behandeling door een specialist. De meest natuurlijke manier om je huidstructuur te verbeteren is LPG endermology. Wij werken met het allernieuwste type: de Alliance. Deze mechanische bindweefselmassage is zeer effectief bij cellulite, maar werkt ook liftend en verstevigend. Perfect in combinatie met de veelbelovende, nieuwe therapie cryolipolyse. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor kou, door het gebruik van kou tijdens de behandeling kunnen de vetcellen worden vernietigd. Nog meer resultaat in combinatie met de Body Drain Ballancer.

Een combinatie van bioslimming wrap of infrared wrap en LPG endormologie (lipomassage) kan helpen bij het opheffen van verklevingen, verslapping en om de zichtbare cellulite te verminderen.  


WAT KAN IK ZELF DOEN?

Het matigen van alcoholgebruik en het verminderen van stress kan helpen. Eventueel kun je overwegen om te stoppen met de pil om zo je hormonen te controleren. Stop met (teveel) suikers eten en vermijd bewerkte voeding. Gezond eten en op een stabiel gezond gewicht blijven is belangrijk, daar helpen wij je graag bij en kunnen wij je in coachen. Ook met gerichte bewegingsprogramma's. Maak ook gebruik van de  Anti-Cellulite Body Cups om verklevingen gemakkelijk los te masseren en smeer het daarna in met een verstevigende en slimmingcreme zoals de Bye Bye Cellulite. Of draag onze Shaping Pants die je huid zacht masseren en een drainerende werking hebben.


TIP:

Plan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in. Tijdens deze "intake lichaam" krijg je uitleg over de methoden, wordt je gemeten en we plannen indien gewenst je sessies samen in.