FOOD

LEUKER, LEKKERDER EN MAKKELIJKER AFVALLEN MET STRAIGHT AWAY!

Met Straight away reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd: ze blijven weg! Afvallen met shakes, havermout, repen, warme maaltijden en soepen is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker!
De Straight away maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen. Door je relatie met eten tijdelijk te verbreken, val je niet alleen snel af maar kom je los van verkeerde patronen. Eenmaal afgevallen, maak je een nieuwe start en leer je opnieuw eten. De sleutel van jouw succes is je coach. Heb je voor je motivatie soms wat extra support nodig? Wil je bij het afslanken het gevoel hebben dat je er niet alleen voor staat? Dat snappen de coaches van BodyDesignGroup als geen ander.

 

GELOOF IN JEZELF,
YOU CAN DO THIS!!

 

IK-BENFIT!

Met Ik-BenFit! leer je hoe je gezond en lekker kunt eten. Geen dieet, maar a way of life! We houden rekening met jouw voorkeuren en je hele gezin kan lekker mee eten! Of je nu wilt afvallen of wilt leren hoe je beter in balans blijft. Iedere week een gepersonaliseerd voedingsschema met boodschappenlijst en tips. Makkelijk toch? 
Lees meer