AFVALLEN


Afslankcoach

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen, weer in je oude jeans met Straight away!

Met Straight away reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd: ze blijven weg! 
Afvallen met shakes, havermout, repen en soepen is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker! 
De Straight away maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen. De sleutel van het succes is de coach. 
Een gediplomeerde coach die jou er doorheen sleept en zorgt dat je je doel bereikt. 

Geloof in jezelf, you can do this!! 

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer.


 

Je eet gezond en beweegt voldoende maar valt niet af?

Wil je leren hoe je met reguliere voeding kunt afslanken? Dat kan ook. Onze gediplomeerde  coaches helpen je om je levensstijl te herzien en je bewust te maken van de rol die voeding vervult qua gezondheid, energie, emoties en gewicht. Onze insteek is dat we eerst vaststellen waarom je niet kunt afvallen. Hou je gewicht rond je middel vast en heb je vaak honger direct na een koolhydraatrijk maaltijd? Ben je de hele dag bezig met eten of merk je kort na de maaltijd dat je toch weer teveel hebt gegeten? Kom je met zo'n 1500 kcal per dag toch nog in gewicht aan? Krijg je emotionele klachten als je minder koolhydraten eet en snoep je meer als je gespannen of verdrietig bent? Heb je klachten: vaak koud, moe, droge huid, afbrekend of uitvallend haar, gescheurde nagels of obstipatie. Dan kan er sprake zijn van een lichamelijke oorzaak. Samen zoeken we naar de oorzaak en op basis daarvan starten we met met een voedingsprogramma, eventueel aangevuld met gericht bewegen en/of suppletie. Je leert opnieuw eten. Niet vanuit wat je allemaal NIET mag, maar vanuit de vraag, wat vindt je allemaal lekker. Zo ga je zelf ontdekken dat eten gewoon leuk en lekker is!  Spelenderwijs afvallen en leren hoe je in balans blijft. Het is minder ingewikkeld dan je denkt! Nieuwsgierig? Maak dan nu een afspraak met een van onze voedingscoaches in Heerlen of Maastricht..
Onze coaches zijn gediplomeerd gewichtsconsulent en gespecialiseerd op het gebied van orthomoleculair gewichtsmanagement, emotie-eten en bewegen.

 

BodyDesignGroup helpt je om je relatie met eten te verbeteren en weer lekker te genieten!