PSYCHOLOOG


We willen allemaal het beste uit onszelf en uit het leven halen. Minder stress en drukte, meer overzicht en balans. Gelukkiger zijn, dát is vaak wat we willen! Dat begint bij een bewuster leven en daarvoor zijn handvaten en kennis nodig. Daarnaast hangt geluk sterk samen met mentale én lichamelijke gezondheid. Ik geloof dat we alle kracht al in ons hebben om tot ons volle potentieel te leven. Soms zit onze kracht echter even verscholen. Soms kan je jezelf er zelfs van overtuigen dat je het niet meer hebt. Hierdoor zit je niet lekker in je vel en ben je niet zo gelukkig als je zou kunnen zijn.

Ik wil je graag helpen om het beste in jezelf naar boven te halen, want niets is zo belangrijk als echt goed in je vel zitten! 

Door middel van korte gesprekken waarbij inzichten worden geboden en handvaten worden gegeven zullen we de focus leggen op wat jij wél wil in jouw leven. Hierdoor zal er ruimte ontstaan voor groei. De kracht van mijn aanpak ligt in het holistische denken waarbij de focus ligt op belangrijke thema's uit de positieve psychologie; een stroming die de nadruk legt op mogelijkheden, in plaats van op onmogelijkheden. Omdat verandering begint met bewustzijn integreer ik ook verschillende aspecten uit de mindfulness en awareness training, om handvaten te bieden voor een bewuster leven.

Zullen we samen de zoektocht aan gaan naar omstandigheden waarbij jij weer tot bloei kunt komen?

Bezoek ook eens de website voor informatie: http://www.yellowsoundcoaching.nl