PSYCHOLOOG & MINDWORKSHOPS


Wil jij minder stress en drukte, meer overzicht en balans. Wil jij gelukkiger in het leven staan?! Dan ben je hier aan het juiste adres. Gelukkiger leven begint bij een bewuster leven en hiervoor zijn handvaten en kennis nodig. Leer in deze 8-weekse workshop meer over jezelf en hoe je kunt beginnen aan jouw reis naar een happy soul. In deze acht weken zal jouw tool-box om gelukkiger in het leven te staan worden gevuld met onder andere mindfulness, mind opdrachten en meer!

 

“GELUK HANGT STERK SAMEN MET MENTALE EN LICHAMELIJKE GEZONDHEID”

 

We willen allemaal het beste uit onszelf en uit het leven halen. Minder stress en drukte, meer overzicht en balans. Gelukkiger zijn, dát is vaak wat we willen! Dat begint bij een bewuster leven en daarvoor zijn handvaten en kennis nodig. Daarnaast hangt geluk sterk samen met mentale én lichamelijke gezondheid. Ik geloof dat we alle kracht al in ons hebben om tot ons volle potentieel te leven. Soms zit onze kracht echter even verscholen. Soms kan je jezelf er zelfs van overtuigen dat je het niet meer hebt. Hierdoor zit je niet lekker in je vel en ben je niet zo gelukkig als je zou kunnen zijn.
Onze Gezondheidspsychologe Stephanie helpt je graag om het beste in jezelf naar boven te halen, want niets is zo belangrijk als echt goed in je vel zitten! 

Door middel van korte gesprekken waarbij inzichten worden geboden en handvaten worden gegeven zullen we de focus leggen op wat jij wél wil in jouw leven. Hierdoor zal er ruimte ontstaan voor groei. De kracht van haar  aanpak ligt in het holistische denken waarbij de focus ligt op belangrijke thema's uit de positieve psychologie; een stroming die de nadruk legt op mogelijkheden, in plaats van op onmogelijkheden. Omdat verandering begint met bewustzijn integreert ze ook verschillende aspecten uit de mindfulness en awareness training, om handvaten te bieden voor een bewuster leven.

Wil je  samen de zoektocht aan gaan naar omstandigheden waarbij jij weer tot bloei kunt komen?

Stuur dan een mail naar info@bodydesigngroup t.a.v. Stephanie.