BEAUTY SPECIALS


Straal uit wie je bent!

Laat je huid van top tot teen verzorgen, verbeteren, vitaliseren en verwennen. In de warme, luxe en gezellige ambiance van onze Beautysalon kun je even ontsnappen aan alle dagelijkse bezigheden en helemaal tot ontspanning komen.

Een unieke beleving en de ultieme verzorging voor lichaam en geest. Het beautyteam van BodyDesignGroup staat garant voor persoonlijke aandacht, ontspanning en eerlijk en professioneel advies. 

Wij werken met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige kwaliteitsproducten, welke je ook online kunt bestellen. Ons team van schoonheidsspecialisten, huidtherapeute, cosmetisch arts en de permanente make-up specialiste verwelkomen je graag voor een vrijblijvend advies.


Facial Complete

Met een Facial Complete wordt je tot in de puntjes verzorgd! In de behandeling zit het volgende; Reiniging, diepte reiniging van gelaat en decolleté, harsen en/of epileren, onzuiverheden verwijderen, ontspannende massage en een masker.

Golden led Masker

Een stralende huid? Met deze LED licht therapie worden speciale lichtgolven uitgezonden die diep in de huid doordringen. Hierdoor wordt de huidstructuur verbeterd. LED licht therapie is bedoelt voor anti-ageing, herstel van de vermoeide huid, acne, littekens, psoriasis, couperose,pigmentvlekken.

Dermalift

Dermalift:ook wel lifting zonder chirurgie genoemd. Drie technologieeen in 1 behandeling: Vacuzuigmassage, Dermabrasie, Radio Frequent. De behandeling heeft een regenerend effect, verbetert de uitstraling van de huid door het verstrakken, verstevigen en liften van het gezicht. Skin Shooting (Naaldloze Mesotherapie) Naaldloze mesotherapie met onze Skin Shooter is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks de huid doordringen tot de diepere huidlagen, het celmetabolisme stimuleren met als resultaat een frisser, egaler en jeugdiger gelaat. Geen naald meer nodig om de huid mooi te maken en te houden! Een reiniging is inbegrepen in de behandeling. Maak je behandeling nog completer met dermabrasie of een fruitzuurpeeling vooraf, afgestemd op jouw huid en behoefte.


Tanden Bleken

Tanden bleken met X-treme Smile® is geheel veilig voor je gebit. Het glazuur wordt niet aangetast en je krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. De gel van X-Treme Smile voldoet als een van de weinige aan de Cosmetica Verordening: dit betekent dat het product volledig veilig is en geen schade kan berokkenen. Zelfs niet wanneer je het per ongeluk doorslikt. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend. De behandeling wordt door onze eigen tandcosmeticus verzorgd, die hier een speciale opleiding voor gevolgd heeft.


ASA Peeling

Onze ASA peeling zorgt voor een mooie, gezonde en egalere huid. De relatief lage concentratie zorgt voor versnelde afschilfering en een betere doorbloeding van de huid en een versnelde aanmaak van nieuwe cellen. De huid kan meer vocht vasthouden en de aanmaak van collagene en elastische vezels wordt gestimuleerd. De behandeling omvat reiniging, onzuiverheden verwijderen en ASA peeling. Voor peelings met een hogere concentratie kun je terecht bij onze huidtherapeute.

Cosmetisch Arts

Regelmatig is cosmetisch arts, M. Dresen-van Doren, bij BodyDesignGroup in Maastricht werkzaam. Behandelingen als botox, fillers en oogcorrecties worden op afspraak door deze arts uitgevoerd. U kunt een vrijblijvend consult bij M. Dresen-van Doren aanvragen. Na een consult is een behandeling direct mogelijk.


Permanente Make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Zijn uw wenkbrauwen niet meer goed van vorm? Loopt uw eyeliner altijd uit aan het einde van de dag? Bent u allergisch voor make-up? Kunt u zich niet meer zo goed opmaken zonder bril? Permanente make-up biedt de oplossing!

Met permanente make-up kunnen de sterke kanten van het gezicht worden geaccentueerd en de minder sterke kanten gecamoufleerd of gecorrigeerd worden. Zo voelt u zich dagelijks meer zelfverzekerd.

Boek in een behandeling in de salon en laat je door onze schoonheidsspecialiste adviseren welke behandeling het beste bij jou past!