BEAUTY SPECIALS


Hydrafacial, de enige echte!


Het neusje van de zalm, favoriet bij alle celebrities en na injectables de meest uitgevoerde skinbehandeling in Amerika. Nu ook bij BodyDesignGroup. Wij werken met het bekroonde en nieuwste Hydrafacial Towermodel, voor de allerbeste resultaten. Geschikt voor alle huidtypen, mannen en vrouwen, acne en andere huidproblemen.
3 stappen in 30 minuten!  
Voor een absoluut WOW effect dat ook na de behandeling nog lang zal doorwerken!

 
 

GLOWING SKIN IS ALWAYS IN

 

Facial Complete

Met een Facial Complete wordt je tot in de puntjes verzorgd! In de behandeling zit het volgende; Reiniging, diepte reiniging van gelaat en decolleté, harsen en/of epileren, onzuiverheden verwijderen, ontspannende massage en een masker.


Dermalift

Dermalift:ook wel lifting zonder chirurgie genoemd. Drie technologieeen in 1 behandeling: Vacuzuigmassage, Dermabrasie, Radio Frequent. De behandeling heeft een regenerend effect, verbetert de uitstraling van de huid door het verstrakken, verstevigen en liften van het gezicht. 


Tanden Bleken

Tanden bleken is geheel veilig voor je gebit. Het glazuur wordt niet aangetast en je krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Onze gel  voldoet aan de Cosmetica Verordening: dit betekent dat het product volledig veilig is en geen schade kan berokkenen. Zelfs niet wanneer je het per ongeluk doorslikt. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend. De behandeling wordt door onze eigen tandcosmeticus verzorgd, die hier een speciale opleiding voor gevolgd heeft.

Visagie, Lashlifting, Nagelstyling en Make-up

Voor de echte beautydiva's is er Supermoodz, het kleine zusje van BodyDesignGroup. Het bedrijf van Lila zorgt ervoor dat je als een echte diva naar buiten wandelt. Lila is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft alle specialisaties gevolgd om haar aanbod NOG completer te maken. 

Infuzion; de nieuwe revolutionaire filler zonder naalden. Minder rimpels in 20 minuten.

Infuzion is een innovatieve en non-invasieve  Anti-agingbehandeling, waarbij Hyaloronzuur met een gepatenteerde roller  diep in de huidlagen wordt gebracht. De huid gaat direct stralen en fijne lijnen worden mooi gevuld.  Het effect is heel gelijkmatig en natuurlijk. Volledig pijnloos, geen downtime, geen blauwe plekken.


Hyaluronpen; filler zonder naalden

Deze naaldloze methode is geschikt voor het opvullen van lippen, mondplooien, marionetlijnen  of de neuslippenplooi. Het hoogwaardige hyaluronzuur (ook gebruikt door cosmetisch artsen) wordt door middel van luchtdruk in de huid gebracht. Het effect is subtieler en ziet er natuurlijker uit dan wanneer met naalden wordt gewerkt.

Permanente Make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Zijn je wenkbrauwen niet meer goed van vorm? Loopt je eyeliner altijd uit aan het einde van de dag? Wil je weer een strakke liplijn met een natuurlijke kleur? Ben je allergisch voor make-up? Kun je je niet meer zo goed opmaken zonder bril? Permanente make-up biedt de oplossing!

Met permanente make-up kunnen de sterke kanten van het gezicht worden geaccentueerd en de minder sterke kanten gecamoufleerd of gecorrigeerd worden. Zo voel je je  dagelijks meer zelfverzekerd.

De behandelingen worden verzorgd door topvakvrouw en internationaal docent: Esther Lemmens.

Boek in een behandeling in de salon en laat je door onze schoonheidsspecialiste adviseren welke behandeling het beste bij jou past!


Straal uit wie je bent!

Laat je huid van top tot teen verzorgen, verbeteren, vitaliseren en verwennen. In de warme, luxe en gezellige ambiance van onze Beautysalon kun je even ontsnappen aan alle dagelijkse bezigheden en helemaal tot ontspanning komen.

Een unieke beleving en de ultieme verzorging voor lichaam en geest. Het beautyteam van BodyDesignGroup staat garant voor persoonlijke aandacht, ontspanning en eerlijk en professioneel advies. 

Wij werken met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige kwaliteitsproducten, welke je ook online kunt bestellen. Ons team van schoonheidsspecialisten, huidtherapeute, cosmetisch arts en de permanente make-up specialiste verwelkomen je graag voor een vrijblijvend advies.