Succesverhalen


Als wij het kunnen, kan jij het ook!

Ben je tevreden? Plaats eens een leuke recensie op onze Facebookpagina.

Door de zeer klantgerichte begeleiding van Helmi Engelen heb ik mijn streefgewicht binnen een half jaar bereikt, waardoor ik mij fysiek veel fitter en psychisch veel prettiger voel.

De aanpak van Helmi Engelen heb ik telkens weer als zeer persoonlijk betrokken ervaren, rekening houdend met mijn karaktereigenschappen, waardoor ik het beste gestimuleerd werd om het vol te houden. De interventie van Helmi Engelen tijdens de gesprekken, maar ook tijdens de trainingen, was strak wanneer het moest en speels/vriendelijk als het kon. De voedingsadviezen waren top!

Toen het streefgewicht eenmaal was bereikt, heeft Helmi Engelen mij uitstekend begeleid naar weer een normaal eetpatroon, waardoor ik prima op gewricht blijf.

Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf ik trainen bij de Body Design Group!

Helmi bedankt! �

Erland Dohmen.


Super coaches heel vriendelijk en de kilo's vliegen eraf. Als je naar hun adviezen luistert hoor je vanzelf dat ze weten waarover ze spreken. Persoonlijk ben ik nu zo'n 28 kilo kwijt. En ik voel me super daarbij nu heb ik in het afbouw traject gezeten en over een week ga ik er vol tegen aan zodat ik onder de 100 kilo kom zit nu op 102 kilo dus dat gaat met behulp van deze top coaches zeker lukken.